• Hiperautókat szorongat: itt a Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

  Noha az autógyártás csúcsát mindig is a szuperautók, illetve mostanában már hiperautónak nevezett különlegességek jelentették, adott esetben a határokat feszegető sportmodellek képesek a legdrágább, exkluzív típusok sarkára lépni. Így történhetett, hogy a Mercedes-AMG GT frissen bemutatott, legcombosabb változata bizony lenyomja az AMG One hiperautót.

 • Itt a Maserati elektromos csúcskabriója: 1350 Nm-rel jön a GranCabrio Folgore

  Elektromos roadster? Bizony, a Tesla Roadster premierje óta tudjuk, hogy a fogalom létező, és talán létjogosultsága is van, azonban most jutottunk el oda, hogy egy patinásabb márka is meg merje tenni ezt a merész lépést. A Maserati esetében már ismert volt, hogy jön egy elektromos sportmodell, immáron pedig előttünk áll a GranCabrio Folgore, amely a szigonyosoktól megszokott körítéssel tálalja a jövőbe mutató technológiát.

 • Milano: itt az Alfa Romeo dögös elektromos SUV-ja

  Az Alfa Romeo már kinyitotta az SUV palettáját a Stelvio, majd a Tonale bemutatásával, azonban ezúttal még kisebb, ráadásul elektromos városi terepjárót mutatnak be az olaszok, amely méltó módon kér helyet magának az Alfa kínálatában – az elektromos hajtás mellé ugyanis olyan ízléses és látványos körítést kaptunk, ami messze jól mutatja, mit tud a gyártó.

 • Elektromosként tér vissza az Opel Frontera

  Egy ideje pletykák sokasága szól arról, hogy az immáron Stellantis berkeibe tartozó Opel ismét életre hívja a Fronterát, ezzel feltámasztva egy újabb legendás típusnevet. Ám az egész történet csak a típusmegnevezés újbóli alkalmazásáról szól, „természetesen” kemény terepjárót már nem is vártunk a villámosoktól: a Frontera a korosodó kis crossover, a Crossland helyébe lép majd.

 • 333 lóerővel újult meg az Audi S3

  Nemrégiben mutatta be az Audi az A3 frissítését, amelyet 2025-ös modellévvel ad ki a gyártó, ezúttal pedig az S3 Sedan és S3 Sportback debütál. Mindkét változat esetében erősödött a hajtáslánc, a dinamizmus, valamint természetesen a látvány is fokozódott.

© Copyright 2020 Király Autóház Tatabánya All rights reserved.