• Pályaautózás a fókuszban - itt az új BMW M4 CS

  A BMW tovább gyarapítja sportmodelljei kínálatát: ezúttal az M4 és M4 Competition fölé érkezett a CS, amely a limitált CSL alá pozicionálódik. A németek érzelmes vezetési élményt ígérnek az újdonsághoz, ami az egyedi megjelenéshez társulva korrekt és élvezetes csomagot alkot.

 • Suzuki Swace teszt (2024) - A tetőtartós tesztautó

  Petr Čech fekete fejvédője, Edgar Davids sötétített szemüvege és Kojak pálcikás nyalókája után bemutatjuk a legújabb kiegészítőt: a Suzuki Swace matt alumínium tetőtartó keresztrúdját. A japánok hibrid kombiját ezzel a praktikus, ám tesztautónál szokatlan extrával kaptuk meg. Szinte sajnáltam, hogy családunk vonóhorogra csatlakozó kerékpárszállítót használ. Szívesen vallattam volna a kompakt puttonyost megpakolt tetővel is. 

 • Négy motorral jött el az elektromos Mercedes-Benz G-osztály

  Tudtuk, hogy eljön ez a nap, amikoris az autóiparban a múlt örökségeinek átmentését talán legjobban szemléltető Mercedes-Benz G-osztály is elektromos hajtásláncot kap. Az örök klasszikus terepjáró hagyományos hajtású verziói nemrég frissültek, ezúttal pedig a négymotoros elektromos verziót mutathatjuk be, amely számos izgalmas meglepetést tartogat.

 • Van még tovább: 460 lóerővel érkezett a Tesla Model 3 Performance

  A Tesla nemrégiben mutatta be a Highland nevet viselő Model 3-at, amely a típus erőteljes ráncfelvarrását jelentette, ezúttal pedig a sokak által várt lóerőbomba, a Performance érkezett el. A legcombosabb Model 3 Amerikában 517 lóerőt és 2,9 szekundumos 0-100-at tud, de emellett számos izgalmas részlettel lépett előre az autó.

 • Rákapcsol az Opel: a Frontera után itt az új Grandland

  Úgy tűnik, az Opel a Stellantis hátterével nagyobb fokozatra tud kapcsolni, s immáron az SUV kategória különféle méretszegmenseiben is próbálnak teljeskörű ajánlatot adni. A minap jelenthettük a Fontera típusnév újjáélesztését, ezúttal pedig a modellváltás során megújuló Grandland mutatkozik be, jelentős méretnövekedéssel, és persze innovatív hajtásláncokkal.

© Copyright 2020 Király Autóház Tatabánya All rights reserved.