• Felvillanyozódva újult meg teljesen a Volkswagen Tiguan

  A Volkswagen nagyon belehúzott, és az elektromos paletta erőteljes felépítése mellett a hagyományos modellek fejlesztése, megújítása és cserélése zajlik. Az immáron csak kombiként továbbélő Passat mellett ezúttal a kompakt SUV szegmens képviselője, a Tiguan váltott generációt, erőteljesebb elektromos hajtásrésszel, új platformmal és vadonatúj külső-belső dizájnnal.

 • Egy korszak vége: 2024-ben gyárt utoljára dízelt a Volvo

  Az elektromos hajtásra való átállás, illetve a klímasemlegesség minden autógyártó programjában szerepel, ezúttal pontosan a Volvo terveit ismerhettük meg a belsőégésű motorok gyártásának befejezésével kapcsolatban. A svédek jövő v elején felhagynak a dízelek beépítésével, aztán szép lassan betetőzik a teljes átállási folyamat.

 • BMW 230e xDrive (2023) teszt – Még egy kis i8 is belefért

  Ugyan teljesen irreleváns egy ilyen autó esetében – gondolnánk –, de ilyen sokszor gyorsulást már nagyon régen mértem, mint itt. A sokszor megismételt 0-100-as manőverben ráadásul nagy szórás sem volt, annak ellenére, hogy a BMW 230e Active Tourerben két különböző hajtáslánc dolgozik. Az átlagolt adat viszont így is meghökkentő: a 4,9 másodperces eredménnyel nagyon-nagyon sok autónak okozhatunk meglepetést.

 • Suzuki Jimny 4WD LCV teszt (2023) – Divatos meló, melós divat

  A vagányság és a munka ritkán találkozik, azonban vannak olyan véletlen, és persze boldog egybeesések, amikor egy munkaeszköz bizony tud tetszetős és divatos is lenni. Hiszen fontos, hogy egy munkaeszközzel nagyobb kedvünk legyen dolgozni, a Suzuki Jimny pedig kiváló példát mutat erre a kivételes esetre.

 • Ford Mustang Mach-E RWD (2023) teszt - Elektro-póni 6 millióval olcsóbban

  Elengedem, hogy Mustangnak nevezik. Nem az. Aki Mustangot akar, ennyi pénzből vehet magának V8-as igazi Mustangot vagy olvashat róla itt és itt, aki pedig ötajtós, sportos kiállású villanycrossovert keres, számításba veheti a Mach-E-t és nem fog csalódni…

© Copyright 2020 Király Autóház Tatabánya All rights reserved.